Boek je vakantie hier of plan een Bed & Breakfast bij je fiets- of wandeltocht in Friesland. Als je naar beneden scrollt vind je rechts de info die je nodig hebt.



Rien en Elly
(0646394445)
Deze blog wordt niet meer bijgehouden. Ga voor de laatste ontwikkelingen naar onze nieuwe site www.boerienenboerel.nl

woensdag 8 september 2010

Appelplukdag

Nederland Bloeit Appelplukdag 2010


Appelplukdag
In Nederland is veel moois te ontdekken.
Dé aanleiding om een kijkje te nemen op het puur Hollandse platteland is de Nederland Bloeit Appelplukdag die op zaterdag 18 september wordt gehouden. Fruittelers stellen hun boomgaarden die dag open voor het publiek. Iedereen kan die dag zelf plukken en zelf proeven, dat is het devies!

In de eigen regio kunt u een bezoek brengen aan Boerien&Boerel in Nij Beets. U bent op de Ripen 11 welkom tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Rien en Elly hebben twee B&B-appartementen, een grote boomgaard en een labyrint achter in de tuin. Vorige jaren wisten met name ouders met hun kinderen de weg naar de Ripen te vinden.
‘We doen het er bij,’ zegt Elly, ‘en vinden het heerlijk om onze gasten en mensen die langs fietsen fruit of onze aparte jam te verkopen. Maar eerlijk gezegd vinden we al die contacten die daarmee ontstaan het leukst!’

Als u aankomt bij de Ripen krijgt u een mooi Nederland Bloeit-tasje. U kunt die zelf vullen, het liefst met z’n tweeën zodat iemand de trap kan vasthouden als u net dat mooie appeltje wilt plukken dat het hoogst hangt. U mag ook blijven picknicken in de tuin of een koffie met appeltaart nuttigen in de Werkplaats. Rien en Elly heten u hartelijke welkom. Meer informatie over deze dag is de vinden op http://www.nederlandbloeit.nl/. of http://www.boerienenboerel.blogspot.com/

1 opmerking:

patrick zei

Bedankt voor de mooie appels en lekkere appeltaart.
Hierbij ons "adres"

http://nuttycooks.blogspot.com/

Tot de volgende keer