Boek je vakantie hier of plan een Bed & Breakfast bij je fiets- of wandeltocht in Friesland. Als je naar beneden scrollt vind je rechts de info die je nodig hebt.



Rien en Elly
(0646394445)
Deze blog wordt niet meer bijgehouden. Ga voor de laatste ontwikkelingen naar onze nieuwe site www.boerienenboerel.nl

zaterdag 27 juni 2009

De zomerwende

Het openingsfeest op de Ripen was een hartverwarmende ervaring! Jan van der Beek hield een hele persoonlijke toespraak over onze zoektocht naar het realiseren van onze dromen. Daarna konden we onze plannen toelichten en knipten we een mooi bloemenlint door. Trots namen we de ooh's en aah's over de werkplaats en de B&B in ontvangst. Vervolgens liepen we door de boomgaard naar het labyrint. Het was heel indrukwekkend om 'de draad van Ariadne' met zijn allen naar het centrum van het labyrint te brengen.











Het eten, de leuke mensen, het weer dat precies op het goede moment meewerkte, het zitten rond het vuur tot laat in de avond..



Nagenieten? Kijk naar de prachtige reportage van Gerard Mets op www.gerardmets.nl!

2 opmerkingen:

Unknown zei

Lieve mensen,
Het was een fantastische dag, en ik denk niet dat dat alleen voor Elly en Rien gold. Elly en Rien, heel veel succes en geluk op jullie Goede Land (landgoed). Wij komen graag nog eens terug.
Voor foto's van deze dag: kijk op www.gerardmets.nl.
groeten Gerard en Joke

Boerien&Boerel zei

Lieve Elly en Rien, Op de langste dag bij jullie in Nij Beets ging de beleving dieper dan ikvoor mogelijk had gehouden. In de openingstoespraak van Jan kwam julliekracht in beeld, de kracht om vast te houden aan jullie droom. Die droomheeft gestalte gekregen in Boerien&Boerel en Z-Consult. De drive om mensenweer in contact te brengen met zichzelf, ze laten beleven dat je, ondanksalle labyrinten van het leven, nooit jezelf kan verliezen. Dat is heling!Blijf dromen en probeer ze te begrijpen, want 'een niet begrepen droom isals een ongeopende brief'.Mensen zoals jullie, daar wordt de wereld beter van! Liefs en groetjes,Hannie van der Beek-Schoon